Ebba Andersson

Men med en stark sista klättring ska Andersson kunna ta sig förbi de flesta av konkurrenterna i toppen faktum är att Neprjajeva var en minut och 40 sekunder långsammare än svenskan uppför slalombacken förra året när svenskan vann klättringen och. Det blev en riktig transportsträcka fram till backen det var ingen som var sugen på att hålla tempot.


Ebba Andersson Snapchat 2021 Ebba Snapchat

Andersson on naisten kokonaiskisassa toisena ennen kuuluisan Alpe Cermis -loppunousun sisältävää päätösetappia.

. Ebba Andersson blir gärna den andra. Kalla är fortfarande den enda svensk som har vunnit touren. Men tyvärr har Touren tappat mycket av sin glans som att jaktstarten tagits bort i den avslutande klättringen uppför Alpe Cermis.

Ebba Andersson ligger just nu sexa i sammandraget en minut och 14 sekunder bakom ledaren Natalja Neprjajeva. Jag minns själv hur tioåriga Ebba. Av tidigare erfarenheter ska det inte vara några problem det är i alla.

Träningen ser också annorlunda ut. En missad pallplats men ändå. Ebba Andersson tog dessutom viktiga bonussekunder och redan efter dryga halva loppet var hon förbi Diggins i totalen.

Ebba Andersson och Frida Karlsson tränar mer i dag än vad den erkänt hårt tränande Gunde Svan gjorde på sin tid. Följde loppet som barn. Andersson hade dock svårt att skaka av sig toppklungan och i en av de sista backarna så gjorde totalledaren Natalia Nepryaeva ett ryck som ingen kunde svara på.

Ryskan vann loppet och Ebba Andersson blev fyra. Det hade såklart varit en dröm och väldigt stort. Ebba Andersson brukar inte ha större problem med kalla tävlingar.

Norjalainen ex-maastohiihtotähti Petter Northug ei usko että Ruotsin Ebba Andersson pystyy enää haastamaan venäläistä Natalia Neprjajevaa Tour de Skin voittotaistossa. Om Ebba Andersson lyckas blir hon den första sedan Charlotte Kallas klassiska insats 200708 när hon klättrade förbi finländskan Virpi Kuitunen till segern. Ebba Andersson har chansen att ta den första svenska totalsegern i Tour de Ski sedan Charlotte Kallas triumf för 14 år sedan.

Ebba Andersson efter loppet.


Ebba Andersson Snapchat 2020 Ebba Snapchat Lady


Pin Pa Sport


Ebba Andersson Snapchat 2020 Ebba Snapchat Vav


Ebba Andersson Snapchat 2021 Ebba Snapchat


Ebba Andersson Snapchat 2021 Ebba Snapchat


Ebba Andersson Instagram Ebba Track And Field Athlete Instagram


Pin On Sport


Swedish Ski Star Ebba Andersson Skidskytte Skidor


Pin On Sport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel